20160118_222843

Riasztó Rendszer

paradoxsatel www.inszo.hulajosmizse

Paradox, és Satel riasztó rendszerek telepítésével és karbantartásával foglalkozunk.

Amennyiben Ön annyit tud, hogy kell RIASZTÓ, mert nem érzi biztonságban magát, jó helyen jár! Szakembereink megfelelő szakmai segítséget tudnak nyújtani a biztonság megteremtéséhez.

Ajánlás: Előbb kell riasztót telepíteni ingatlanunkba, mielőtt a betörés bekövetkezne. A legtöbb ügyfél azután keres meg minket, hogy már betörtek hozzá. Ilyenkor már elszenvedett jó nagy anyagi kárt, lelki sérüléseket, és a személyes életterének megsértését, amit nehéz és sok idő feldolgozni.

A helyes riasztórendszer kiválasztásánál az első lépésként a Biztonsági Szintet kell megállapítani. Néhány találkozó alkalmával, az ügyfél elképzeléseit és a rendszerek lehetőségeit szinkronba lehet hozni, ami az alapja a pontos árajánlatadásnak.

Azok a kütyük amiket a Metro-ban, Tesco-ban, stb. lehet kapni, az hobbi elektronika, nem biztonságtechnika. Ezek nem nyújtanak elegendő védelmet. Ezeket mi nem is ajánljuk.

A védelmi rendszer kialakításában a legegyszerűbb dolgunk egy új ingatlan építésénél van.

Ha ingatlant épít, vagy felújít, átalakít, még a kivitelezés megkezdése előtt célszerű ajánlatot, és szakmai tanácsot kérni egy szakembertől. A tervezés során a biztonságtechnikai szakembernek kell a megrendelővel egyeztetni a biztonsági szintről, a különféle elképzelésekről (riasztás során bekapcsoljon az összes lámpatest, vagy csak az udvari világítás, elektromos redőnyök lehúzás, stb) lehetőségekről. Majd mikor a terv összeállt, utána következhet a kivitelezés.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress